Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Salt Expert Prod Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea pocket Ultra King 160x200 cm
1345 lei
Brand
Saltea arcuri pocket
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Saltea pocket Ultra King a fost creat atat pentru persoanele ce au nevoie de un suport ferm, de o saltea ferma, cat si pentru cei ce vor o saltea care sa reziste unor mase corporale de peste 130 - 140 kg.

Baza acestei saltele pat este tehnologia arcurilor poket. Tehnologia arcurilor poket ofera un grad ridicat de sprijin pentru corp, si un confort sporit al calitatii somnuIui. In aceasta structura de arcuri poket, arcurile sunt ambalate individual,fiecare in saculetul lui de panza.

Fiecare arc raspunde individual, distribuind greutatea uniforma pe suprafata saltelei, oferind suport acolo unde este cel mai necesar, oferindu-va sprijin si confort adecvat.

Coloana vertebrala este intotdeauna dreapta si in pozitia corecta, indiferent de pozitia in care dormiti. Structura de arcuri poket regleaza liber pozitia a doua persoane pe saltea, chiar daca exista o diferenta de greutate, ceea ce ofera un confort sporit.

Tehnologia arcurilor poket ofera un flux constant de aer prin saltea si un mediu de dormit proaspat si curat. Stratul de pasla Eco, si stratul de spuma poliuretanica SKY CELL ofera un plus de fermitate si durabilitate.

Spuma poliuretanica SKY CELL este un tip special de spuma cu celule deschise. Este mai durabil si rezistent la influentele mecanice. Sistemul cu celule deschise permite aerului proaspat sa circule continuu, asigurand o ventilatie constanta si un climat sanatos pentru somn. Datorita acestor proprietati, spumele SKY CELL nu capteaza vaporii din saltea si, prin urmare, nu pot dezvolta microorganisme, acarieni, mucegaiuri si praf, astfel incat somnul sanatos este garantat pe toata perioada de utilizare.

Datorita inaltimii sale de 30 cm, este potrivit in special pentru persoanele care au probleme sa se ridice din pat, precum si probleme cu genunchii si soldurile. Aceasta este o saltea de design modern.

Husa saltelei este confectionata dintr-un material antiderapant, material textil Zydante Swisstech,ce are in compozitia ei 80% bumbac si 20% poliester cu proprietati anti-alergice si antibacteriene, in timp ce partile laterale sunt confectionate dintr-o tesatura matlasata de culoare rosie, care ofera un plus de fermitate si durabilitate.
Din Gura in Gura